
Przerwa na lunch
Idziesz na lunch, a Twoja ekipa jest tuż za rogiem? NearJoy od razu podsunie „dołącz do nas!”.
Życie mknie szybko. NearJoy powiadomi Cię, gdy osoby z Twojego otoczenia znajdą się w pobliżu - żebyście mogli się spotkać, jeśli chwila jest odpowiednia.

Idziesz na lunch, a Twoja ekipa jest tuż za rogiem? NearJoy od razu podsunie „dołącz do nas!”.

Pijesz kawę w ulubionej kawiarni, a później słyszysz, że Twój znajomy też tam był? Z NearJoy spotkacie się od razu.

Wędrujesz szlakiem i nie wiesz, że znajomi wybrali tę samą trasę? NearJoy pokaże, że są w pobliżu - podziwiajcie widoki razem.

Kibicujesz na meczu, a Twoi znajomi są na tym samym stadionie? NearJoy pomoże Wam świętować ramię w ramię.

Jesteś na kampusie między zajęciami i nie wiesz, że znajomi są obok? NearJoy pomoże złapać chwilę razem przed kolejnym wykładem.

Odpoczywasz na plaży i dopiero później dowiadujesz się, że znajomi byli niedaleko? NearJoy umożliwia spontaniczne spotkania.

Robisz zakupy w centrum i mijasz się ze swoją ekipą? NearJoy da znać, gdy są blisko - możecie buszować po sklepach razem.

Jesteś na festiwalu i szkoda Ci okazji, by pochodzić ze znajomymi? NearJoy pokaże, kiedy są blisko.

Czekasz na pociąg, a Twój znajomy stoi na tym samym peronie? NearJoy umożliwi szybkie spotkanie przed odjazdem.

Zwiedzasz muzeum i chcesz dzielić wrażenia ze swoją grupą? Z NearJoy odkryjecie sztukę razem.

Jedziesz rowerem i nie wiesz, że znajomi pedałują tą samą trasą? NearJoy da Ci znać - możecie jechać razem.

NearJoy pasuje do każdej chwili - Ty decydujesz!
Będziesz wiedzieć, że ktoś jest w pobliżu - ale nie gdzie dokładnie. I nikt nie dowie się, gdzie jesteś Ty.
Brak udostępniania lokalizacji między użytkownikami. Twoja lokalizacja jest anonimizowana, zanim zostanie zapisana na naszych serwerach.
Dowiesz się, że ktoś jest w pobliżu - bez jego dokładnej lokalizacji.
Tylko lokalizacja, pseudonim i czaty są przechowywane na naszych serwerach.
Dane lokalizacyjne są regularnie usuwane po przetworzeniu. Czaty grupowe są usuwane, gdy członkowie nie są już w pobliżu.
Tryb incognito pozwala ukryć Twój pseudonim.
Grupy są w pełni zarządzane przez jednego właściciela, co daje pełną kontrolę.
Udostępnianie lokalizacji możesz wyłączyć w każdej chwili, co natychmiast usuwa Twoje dane lokalizacyjne.
Usunięcie konta usuwa wszystkie Twoje dane z naszych serwerów.
Sprawdź ustawienia lokalizacji i prywatności.
Stuknij ekran, aby go powiększyć. Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz? Zajrzyj do sekcji Pomoc.
Zacznij od utworzenia konta, wybrania pseudonimu, stworzenia pierwszej grupy i włączenia uprawnień do lokalizacji i powiadomień. Potem możesz zapraszać członków i włączyć udostępnianie lokalizacji.
Film: rejestracja krok po krokuNiektóre urządzenia z Androidem agresywnie oszczędzają energię, co może zatrzymywać działanie NearJoy w tle. Aby aplikacja działała niezawodnie, zalecamy zmianę następujących ustawień:
Film: ustawienia krok po krokuW grupach o małym zasięgu precyzyjna lokalizacja pozwala niezawodnie wykryć, kto jest w pobliżu. Lokalizacja przybliżona może wystarczyć przy większym zasięgu, ale przy małym może pomijać osoby lub pokazywać je niedokładnie.
Twoja lokalizacja jest zawsze anonimizowana przed zapisaniem - niezależnie od tego, czy jest precyzyjna, czy przybliżona - więc Twoja prywatność jest chroniona.
Aby włączyć precyzyjną lokalizację, przejdź do Ustawienia → Lokalizacja → Uprawnienia aplikacji → NearJoy i włącz Precyzyjna lokalizacja. Na mapie w aplikacji możesz sprawdzić różnicę między lokalizacją przybliżoną a precyzyjną.
Aplikacja została zaprojektowana z myślą o wydajności i minimalnym zużyciu baterii oraz danych. Działania w tle są starannie zarządzane, a ruch sieciowy ograniczony do niezbędnego minimum. Nie musisz wierzyć nam na słowo - sprawdź zużycie baterii w ustawieniach urządzenia.
Jeśli nie otrzymujesz powiadomień o bliskości, przyczyną może być:
NearJoy używa lokalizacji w tle, aby na czas i dokładnie wysyłać powiadomienia o bliskości i powiadomienia grupowe. Dzięki temu:
Twoja lokalizacja nigdy nie jest udostępniana innym użytkownikom. Dla ochrony prywatności jest anonimizowana, zanim zostanie zapisana na naszych serwerach. Możesz nimi zarządzać w ustawieniach lokalizacji i prywatności.
Dbamy o bezpieczną platformę, która chroni dzieci przed wykorzystywaniem, przemocą i krzywdą. Surowo zabraniamy wszelkich form wykorzystywania seksualnego dzieci (CSAE) i podejmujemy wszelkie niezbędne kroki, aby takim treściom i działaniom zapobiegać, wykrywać je i zgłaszać.
Zapoznaj się z naszą polityką CSAE i skontaktuj się z nami w razie pytań lub wątpliwości.
Masz pytania, uwagi lub potrzebujesz wsparcia? Jesteśmy tu, aby pomóc. Zajrzyj też do sekcji Pomoc, gdzie znajdziesz wskazówki i odpowiedzi na częste pytania.